C.O.V.S Zonder COVS  sta je echt alleen op het veld Home Wat heb je nodig? COVS Over mij COVS Drachten wedstrijd programma Foto's Links/Foto's Contact verslagen
© copyright Jan Pultrum 2013  
Wat doet de COVS voor haar leden? De COVS behartigt de belangen van de scheidsrechter. De COVS werkt op basis van een werkovereenkomst nauw samen met de K.N.V.B. en haar districten. De COVS bespreekt met de K.N.V.B. en de districten alle zaken die betrekking hebben op het functioneren van de scheidsrechter. De COVS is vertegenwoordigd in de Werkgroep Scheidsrechters Amateurvoetbal, in de commissie scheidsrechtersopleidingen en in de scheidsrechters- en spelregelcommissie zaalvoetbal.
De COVS is vertegenwoordigd in De COVS organiseert voor alle scheidsrechters jaarlijks de conditietesten. De COVS heeft een eigen blad "De Scheidsrechter", dat op moderne wijze informatie verschaft over de activiteiten. De COVS heeft een juridisch adviseur, die indien nodig adviezen verstrekt en bijstand verleent. De COVS organiseert spelregelwedstrijden voor haar scheidsrechters en jeugdige voetballers van voetbalverenigingen. De COVS organiseert eigen voetbaltoernooien, zowel op het veld als in de zaal.
Met de COVS ben je ook als scheidsrechter een echte teamspeler! Ben je scheidsrechter? Of wil je dat worden? Dan kun je lid worden van de COVS, de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters. De COVS bestaat uit 70 scheidsrechtersverenigingen in heel Nederland. Het COVS- lidmaatschap is voor iedere scheidsrechter eigenlijk onmisbaar, of je nu voor je eigen voetbalvereniging fluit of voor de KNVB, en op het veld of in de zaal. Als scheidsrechter sta je er dankzij de COVS niet alleen voor en ben je ook een echte teamspeler!
Wat doet COVS
voor haar leden?
Lid worden?
COVS